BAKKER BART ALMERE BUITEN

BAKKER BART ALMERE BUITEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Almere Buiten. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 14:22 Eten duurde langer dan anderhalf uur en was ook nog eens koud. Erg jammer.
11 mei 2022 om 14:03 Prima broodjes en Salades!
2 apr 2022 om 21:35 1,5 uur gewacht. broodje carpacio kon ik iemand mee dood gooien en de carpacio was nog stijfbevroren.... probeer het elke keer maar nu klaar mee de groeten
1 apr 2022 om 17:23 Het eten was lekker. Belde netjes vlak na bestelling dat meergranenbrood op was, gaf overleg wat anders te kiezen. De bezorger was ook erg vriendelijk en vrolijk. Bezorging had naar mijn inziens sneller gekund.
23 mrt 2022 om 20:15 Eten is heerlijk! Helaas is het bezorging erg bagger. Jammer genoeg al de 3e keer dat we langer dan een uur moeten wachten tot dat het binnen is.
1 mrt 2022 om 17:10 witte bartjes besteld maise (gadver) gekregen duurde erg lang. en ik mis nog.ergens 0,5 l sap
24 feb 2022 om 17:37 AUB HIER NOOIT BESTELLEN! Het zijn oplichters. Besteld, uur later nog steeds niks binnen. Gaf de bezorger aan dat hij wel had bezorgd wat niet waar was. Zeer onprofessionele manager aan de lijn. Om 1 uur pas ook nog verkeerde bestelling binnen!!
5 feb 2022 om 17:05 Bart je heb weer je best gedaan! Dank daarvoor! Beste bakker van de wereld en de het universum!
5 feb 2022 om 15:26 Eten en verse sapjes waren heerlijk. Duurt wel lang van bestelling tot aan levering.
21 jan 2022 om 15:39 Na 1,5 uur was de bestelling er pas. We hadden maar twee broodjes besteld waarvan bij beide het beleg met de saus in het kartonnen bakje lag en het brood en gewoon naast lag. En er zat ook nog een haar in het eten. Kortom; echt niet smakelijk.
20 jan 2022 om 17:18 Bezorging was snel. Lekkere broodjes. Ze waren alleen het frikandellenbroodje vergeten. Omdat ik het onzin vond dat ze daarvoor heen en weer moesten gaan, heb ik geen contact opgenomen. Kan gebeuren
19 jan 2022 om 15:13 Bezorging was prima. Ik had een italiaanse bol met een gehaktbal. De smaak van de gehaktbal viel heel erg tegen. Dit ben ik beter gewend van ze. De frikandelbroodjes waren wel oké.