BAKKER BART ALMERE BUITEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Almere Buiten. Meer weten? Ontdek meer

10 nov 2022 om 12:08 Altijd lekkere broodjes en super vriendelijke en goede bezorging
5 nov 2022 om 20:00 Belachelijk! Nooit meer, 10u besteld voor 10.45, komen zonder pardon 11.10 Die service is voor 3,50 bezorgkosten echt schande! En dan betaalde ik voor 1 appelflap en 2 broodjes 20,- ! Dan mag de service echt wel verbeterd worden
7 okt 2022 om 14:29 Eten was goed en heerlijk maar het duurde allemaal erg lang voordat het het was.
1 okt 2022 om 15:16 Paar broodjes besteld. Kwam pas na 105 minuten en de broodjes waren niet warm meer.
22 aug 2022 om 13:15 Eten kwam pas na een 105 minuten
17 aug 2022 om 16:22 Bezorging duurde 1 uur…. En verkeerde drankjes meegeleverd
12 aug 2022 om 5:50 Alles was heeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!! Dank jullie wel voor de service en tot snel weer. Dikke zoen Saar
4 aug 2022 om 12:37 bestelling was verkeerd geleverd, en ze deed alsof het mijn fout was. uiteindelijk het juiste gehad maar helemaal plat gedrukt. ze kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken. bezorger zelf was top!
29 jul 2022 om 16:22 Was top allemaal! Super happy bezorger, altijd leuk om zingend je eten te ontvangen
28 jul 2022 om 18:41 ik had broodjes besteld. het eten kwam pas na 1.5 uur. broodjes zaten niet eens op elkaar, alles lag ernaast. panini was koud en niet smakelijk. ik kan persoonlijk veel hebben maar dit was echt niet te vreten :( jammer
11 jun 2022 om 15:43 Slecht 2 uur zitten wachten op mijn bestelling personeel kon de winkel niet vinden blijkbaar ergens anders afgegeven
4 jun 2022 om 20:04 Bestelling duurde lang. Panini was droog en koud. Ik bestel een broodje zonder ei en er zit ei op. Ik betaal €2,65 voor een flesje van 50cl incl. Statiegeld?? en ik krijg een blikje van 330ml??? WTF? Je belt en ze nemen gewoon niet op.